Training facilitator intervisiegroep mediators (TRIM/005)

Training facilitator intervisiegroep mediators (TRIM/005)
biedt jou als gespreksleider (facilitator) van een intervisiegroep voor registermediators de mogelijkheid meer te weten te komen over de methodieken, structuur en leervragen die inzetbaar zijn om een (verplichte) intervisiegroep op te zetten en te begeleiden, specifiek afgestemd op registermediators.

training facilitator intervisiegroepIn deze training leert u de basisvaardigheden die een facilitator voor een intervisiegroep van mediators dient te weten, afgestemd op de eisen van de MfN voor facilitators (3 PE punten).
En als u als facilitator werkzaam bent voor mediators zijn daar PE punten voor te behalen.

 

Resultaat training facilitator intervisiegroep

Als facilitator intervisiegroep heeft u kennis en vaardigheden genomen van verschillende doelstellingen in intervisie en methodieken. U weet welke leerdoelen inzetbaar zijn en weet verschillende methodieken toe te passen in intervisie.

Naslagmateriaal

Bij deze training krijgt u ook een handleiding uitgereikt met voorbeelden van methodieken inzetbaar voor de praktijk van registermediators.

Programma training facilitator intervisiegroep

  • Facilitator intervisiegroep: rol en verantwoordelijkheid
  • Basis van intervisie: middelen en methodes die je kunt inzetten als facilitator van een intervisiegroep van mediators.
  • Sturen op de basisvaardigheden, (open) doorvragen en reflecteren.
  • Scherpstellen van de leerdoelen.
  • Valkuilen in intervisie weten te vermijden.

Trainer

Mr. Cees Hazenberg trainer bestuursrecht, mediationvaardigheden en procesregie bij gemeenten, voorheen gemeentesecretaris in Noord-Holland, interim-adviseur en voorzitter diverse bezwaar en beroepscommissies, o.a. de Centrale Toetsingscommissie Amsterdam.
Cees Hazenberg heeft veel ervaring met het begeleiden van verschillende intervisiegroepen bij managementteams en projectteams bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Kosten: € 175,- excl. btw. (Prijswijzigingen onder voorbehoud)
PE: 3 PE punten