Training theorie-examen mediator van Intop (TRIM/001)

Opzet

De training theorie-examen mediator Intop bereidt u voor op het schriftelijk theorie-examen van Intop. Gedurende een intensieve drie-urige sessie training over het theorie-examen mediator van Intop krijgen deelnemers uitleg over de lesstof  (o.a.Handboek Mediation (5e en 6e druk 2017).

  • Alle relevante onderwerpen worden doorgelicht en kennis van de verplichte lesstof wordt opgefrist aan de wijze van examinering van Intop.
  • Deelnemers krijgen extra toelichting over de onderwerpen die zij persoonlijk als lastig ervaren.
  • Met de deelnemers wordt geoefend in de wijze van examinering van Intop en examenvragen en wijze van antwoorden persoonlijk doorgenomen- voor de training en ook -na de training zodat deelnemers zich goed kunnen voorbereiden op het theorie-examen mediator van Intop.

Wanneer

De training theorie-examen mediator Intop wordt altijd ingepland circa twee weken voor het eerstvolgende theorie-examen van Intop in overleg met alle aangemelde kandidaten. U kunt zich ruim van te voren opgeven en in onderling overleg met de andere deelnemers wordt vervolgens een sessie ingepland.

Resultaat

  • Na afloop weet u welke kennis u in huis heeft en/of eventueel nog dient bij te spijkeren.
  • U bent op de hoogte van de wijze van examinering van de theorietoets van Intop en alle actualiteiten rondom het eerstvolgende examen om u goed voor te bereiden op het theorie examen om MfN registermediator te worden.
  • u heeft ook na afloop van de training, ruimte om vragen voor te leggen aan de trainer

Onder leiding van mr. Caroline Brons, (full time) MfN registermediator sinds 2013 en trainer in theorie-examen en assessments mediator vanaf medio 2014.

Altijd 2 weken voorafgaand aan het schriftelijke theorie examen mediator van Intop, wordt in overleg met de deelnemers een datum ingepland, in een middag of een avondsessie.

Datum eerstvolgende training:
18 augustus 2017

Waar:
Vondellaan 154 in Utrecht

Kosten:
€ 60 per persoon, excl. BTW

Trainer:
mr. Caroline Brons

specialisatie arbeidsmediation trainer

Meer informatie/inschrijven